Made by Luth Fotografie

Over mij

Welkom op mijn pagina! Ik ben Mariska Luth, kunstenaar en fine-art fotograaf uit Weesp. Naast mijn vrije schilderachtige werk waarin de liefde voor landschap, model en portret duidelijk te zien zijn, maak ik portretten en sfeerreportages in opdracht. Ook verzorg ik fotowandelingen voor volwassenen in natuurgebieden rond Weesp. Alle informatie over mijn werk en aanbod is te vinden op mijn website >>madebyluth-fotografie.nl. Mijn werk is met regelmaat te zien bij kunstroutes, kunstmarkten en exposities.

Photowalk

Vertraag je stap, voel de rust en ervaar stilte en schoonheid in de natuur. Met veel plezier deel ik mijn kennis en enthousiasme over fotografie tijdens een photowalk. Ik geef diverse praktische tips en suggesties hoe jijzelf deze rust en schoonheid van het landschap in beeld kan vangen. Heb je zelf een specifieke vraag over een bepaald aspect van fotografie dan kun je dat vooraf bij de boeking aangeven zodat ik daar aandacht aan kan geven tijdens de fotowandeling. Loop je ook een keer met me mee? Voor uitgebreide informatie en boekingen >>madebyluth-fotografie.nl/photowalk

Over mijn fotografie

Vanuit mijn intuïtie creëer ik magisch verstilde, dromerige beelden waarin ik mijn innerlijke wereld van gevoel, emotie en sfeer laat zien. Mijn handschrift is dromerig, poëtisch en melancholisch.

Thema’s in mijn werk

Mijn werk straalt een magisch verstilde sfeer uit. Ik voel me aangetrokken tot de kinderlijke verbeeldingskracht en intuïtie. In mijn werk zie je romantische thema’s als eenzaamheid, melancholie en onvervuld verlangen terug. Vlucht uit de werkelijkheid: de reis en de droom, grootsheid van de natuur, eigen gedachten en gevoelens en de hang naar vrijheid.

Missie

Ik wil de kijker meevoeren in mijn droomwereld vol kinderlijke verwondering en het belang van stilte en verbeeldingskracht meegeven. Hopelijk herinnert en ervaart de kijker de vrijheid van zijn/haar eigen innerlijke kind.

Mariska Luth

About Mariska Luth

FineArt Fotografie @ madebyluth-fotografie.nl