Atelier Annastraat

Landschap in vogelvlucht, acryl op doek, 80 x 80 cm

Ingrid Dokter

Geef mij een paar kwasten, een oude lap, een doek of paneel en voldoende verf…en ik ben gelukkig!

Landschappen en stillevens maak ik voornamelijk in acryl, de portretten en miniaturen liever met olieverf.

Mijn stijl van werken varieert: In olieverf heel gedetailleerd en realistisch; gestileerd en geabstraheerd in acryl. Zuidelijke landschappen en stadsgezichten zijn een grote inspiratiebron: de vormen, de kleuren, het licht. Ik probeer de sferen te vatten in heldere kleuren en duidelijke lijnen.

De schilderijen in je huis bepalen ook de sfeer en je stemming. Daarom maak ik vrolijk werk met heldere kleuren. Zo schijnt op een sombere dag toch de zon!

En mocht je een verzameling of een favoriete vakantiefoto hebben die je graag op doek geschilderd zou zien? Ik werk ook in opdracht!

Voor meer van mijn werk kijk op www.atelierannastraat.nl  Kijken in het atelier? Stuur me een mailtje op atelierannastraat@gmail.com voor een afspraak. Je bent welkom!

Ingrid Dokter

About Ingrid Dokter

Via diverse disciplines nu geheel terecht gekomen bij de schilderkunst. Een dag niet geschilderd is een dag niet geleefd. Veel workshops en masterclasses gevolgd in binnen- en buitenland om alles te weten te komen over materialen, kleuren en technieken. langzaam een eigen stijl ontwikkeld...die zich blijft ontwikkelen.