Jeugdtheaterschool TIJ

Binnenschoolse cultuureducatie in Weesp

Jeugdtheaterschool TIJ geeft al 19 jaar lang de allerleukste lessen in theater en musical óók op school!
In Weesp verzorgen we nu al 4 jaar vol enthousiasme cultuureducatie op verschillende basisscholen onder schooltijd en bieden we onze expertise aan.

Samen met basisscholen en middelbare scholen bekijken we hoe we kunnen aansluiten bij hun hulpvragen en het lescurriculum kunnen verrijken. Van korte theater- of dansreeksen om kennis te maken met het vak, tot langdurige leerlijnen en coaching voor leerkrachten. We denken graag mee en zorgen voor een mooie invulling. Ontdek samen met ons de magische wereld van theater, dans en musical en laat je inspireren door de kracht van podiumkunsten. Tij biedt onder andere:

LESSENREEKSEN
Jeugdtheaterschool TIJ ontwikkeld vele creatieve lessenreeksen speciaal voor uw school. De leerlingen ontwikkelen zich in samenwerking, zelfbeeld presenterend vermogen en theaterkennis/ervaring.

VASTE KUNSTDOCENT OP SCHOOL
Het hele jaar door vaste theater- of danslessen? Ook dat is voor ons geen probleem! Van groep 1 t/m 8 geven wij elke week theater of dans lessen op school!

COACHING EN TRAINING
Bent u opzoek naar een leuke en interessante invulling voor bijvoorbeeld een studiedag? Of is er een docent die graag een coaching traject wil op het gebied van Theater? TIJ komt graag langs!

ANDER MAATWERK
Wilde plannen of bijzondere projecten? TIJ werkt graag op maat en denkt graag met u mee!

We kijken ernaar uit om jouw leerlingen te laten schitteren!

Meer weten?

www.cultuureducatie.amsterdam | www.jeugdtheaterschooltij.nl
info@jeugdtheaterschooltij.nl | 020 41 60 701

Uiteraard geven we ook lessen in de vrij tijd! Na schooltijd kun je bij ons terecht op onze eigen locatie op IJburg of onze dependance op Zeeburgereiland. Meer informatie over onze lessen vind je op: www.jeugdtheaterschooltij.nl